Gourmetpaket med guldkant

Detta är ett paket för dig som verkligen vill unna dig det lilla extra. Underbar övernattning på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg och middag på Swea Hof.

Checka in på Elite Plaza Hotel på Västra Hamngatan, mitt i Göteborg. Vid incheckningen får ni ett litet shopping-kit som ger er en mängd rabatter i utvalda butiker i staden. På rummet väntar vid ankomst en halv flaska väl kyld Champagne och god choklad. På kvällen går ni ner till vår restaurang Swea Hof. Swea Hof har belönats med två bestick i Guide Michelin och räknas som en av de bästa restaurangerna i Göteborg.

 

Middagen börjar med kvällens fördrink i Plaza Baren och sedan väntar en specialkomponerad fyrarätters meny med råvaror noga utvalda efter säsong och kvalitet. Till detta har vår sommelier valt ut viner ur vår välfyllda vinkällare. Er lyxiga vistelse hos oss avslutas med vår underbara frukostbuffé som innehåller allt man kan önska sig.

 

Pris från 4130 kr för två personer. Paketet gäller för två personer, fredag eller lördag natt. I priset ingår övernattning i superior dubbelrum, shopping-kit, halvflaska Champagne och choklad på rummet, fördrink i Plaza Baren, fyrarätters middag (inkl dryck) i restaurang Swea Hof samt frukostbuffé.

Varmt välkomna att boka på telefonnummer 031- 727 10 18.

 

Vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga!

Restaurang Swea Hof • Västra Hamngatan 3 • 404 22 Göteborg
Tel: 031- 720 40 40 • sweahof@elite.se | In English