Chambre Separée

Vi erbjuder sittningar i flera olika miljöer där våra vackra och unika lokaler representerar olika tidsepoker. Ni kan välja mellan en sal från 1800-talet eller en sal från år 2000.

Vinarkivet: Vinarkivet var från början Svea Brand- och Livförsäkringsbolags gamla försäkringsarkiv som vi byggt om. Vinarkivet är perfekt för vin-, choklad-, och Champagneprovningar samt luncher och middagar för upp till 50 personer. I lokalen finns modern konferensutrustning om man vill kombinera middag och arbete.

Sveasalen: Sveasalen som är åttakantig, ingår i den 200 m2 stora Sveasviten. Från början var salen salong i direktörens tjänstebostad och 1909 blev salen Svea Brand- och Livförsäkringsbolags styrelserum. I Sveasalen kan man anordna mingel för upp till 50 personer samt middag för upp till 22 personer.

Maharadjasalen: Maharadjasalen har ett underbart kulturminnesmärkt tak som gjordes av Junghänel & Richter. Här inne hade VD:n för Svea Brand- och Lifförsäkringsbolag sitt kontor. I den pampiga Maharadjasalen kan man arrangera middagar för upp till 20 personer samt ha möte och mingel för upp till 40 personer.

Florentinska Pelarsalen: Vår Florentinska Pelarsal passar perfekt för mingel eller en fördrink innan maten. Här erbjuds en separat entré via Magasinsgatan med egen garderob.

Restaurang Swea Hof • Västra Hamngatan 3 • 404 22 Göteborg
Tel: 031- 720 40 40 • sweahof@elite.se | In English