Välkommen

På restaurang Swea Hof, i hjärtat av Elite Plaza Hotel, är vi måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. Vi erbjuder en stor avdelning fisk och skaldjur från västerhavet men också mycket annat gott, allt kombinerat med omsorgsfullt utvalda viner.

Vårt vinarkiv och övriga chambre separée erbjuder en unik miljö för privata middagar och inbjuder till olika sorters provningar, födelsedagskalas eller bröllop. Vi skräddarsyr er tillställning efter era önskemål.

 

Måndag till fredag serverar vi vår populära affärslunch som passar perfekt för dig som ställer lite högre krav på din lunch och vill njuta av god mat och service i vår vackra matsal. På lunchmenyn återfinns alltid husmanskost, fisk och skaldjur, förrätter och desserter, det finns garanterat något för alla.

 

Vi erbjuder catering för alla tillfällen, allt från den lilla lunchen på kontoret till den stora festen hemma i ditt kök där våra meriterade kockar lagar det ni vill ha. Vår serveringspersonal finns på plats om ni så önskar och sköter allt från stort till smått.

 

I vår klassiska cocktailbar Plaza Bar kan du sjunka ner i en skön fåtölj och beställa cocktails, Champagne och long drinks. På vår barmeny finns det gott om både kalla och varma rätter att njuta av.

 

Varmt välkommen!

200x300.jpg

Lunch på Swea Hof


Måndag till fredag serverar vi vår populära affärslunch som passar perfekt för dig som ställer lite högre krav på din lunch och vill njuta av god mat och service i vår vackra matsal.

 

För veckans lunchmeny klicka här.

 
Restaurang Swea Hof • Västra Hamngatan 3 • 404 22 Göteborg
Tel: 031- 720 40 40 • sweahof@elite.se | In English